Om oss

Tietoa meistä

Cankon henkilöstövuokraus auttaa sinua, kun tarvitset tilapäistä tai pysyvää työvoimaa. Löydät henkilöstövuokrausyrityksemme Pietarsaaresta, mutta toimimme sekä Suomessa että ulkomailla. Tavoitteenamme on tarjota parempia ja kustannustehokkaampia henkilöstöratkaisuja eri toimialojen yrityksille.

Olemme erikoistuneet lasikuitutöitä tekevien yritysten ja rakennusalan henkilöstövuokraukseen, mutta kauttamme löydät myös muiden toimialojen ammattilaisia.

Soita meille, kun tarvitset apua löytääksesi juuri sen oikean henkilön oikeaan työtehtävään!

Canko

Nimi Canko lausutaan ”tsanko” ja se tulee yrityksen perustajalta Clirim Cankolta. Hän on työskennellyt komposiittiteollisuudessa vuodesta 2006 lähtien. Hän perusti Cankon vuonna 2016 vastaamaan suureen työvoiman tarpeeseen.

Yrityksellä on nykyään noin 40 työntekijää, ja se kasvaa, samoin kuin työvoiman tarve useilla toimialoilla. Henkilöstövuokrauksen lisäksi yritys tarjoaa nyt myös komposiittiteollisuuden alihankintaa.

Vuodesta 2021 lähtien Canko on toiminut Luodon Vidmossenin uusissa ja moderneissa tuotantotiloissa, aivan veneteollisuuden ytimessä.

  • Asiantuntemus
  • Luotettavuus
  • Joustavuus
Clirim Canko
personalen

Yhteydenotto

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä, tai ota suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

    © 2024 Canko Ab Web design: Wikström Media