Övriga tjänster

Muut palvelut

Cankon henkilöstövuokraus tarjoaa joustavia ja kustannustehokkaita henkilöstöratkaisuja. Olemme erikoistuneet rakennusalan ja lasikuitutöitä tekevien yritysten henkilöstövuokraukseen, mutta kauttamme löydät myös muiden toimialojen ammattilaisia.

Autamme sinua löytämään juuri sen oikean henkilön oikeaan työtehtävään!

Alihankinta­palvelumme

Puuttuvatko tilat ja resurssit projektien toteuttamiseen? Ammattitaitoisen henkilöstömme ja modernien tuotantotilojemme avulla voimme toteuttaa projektit, joihin teillä ei ole tilaa tai resursseja.

Tuotanto

Oma tuotantohallimme sijaitsee Luodon Vidmossenissa Tässä 912 m²:n hallissa on oikea paloluokka lasikuitujen tuotantoon ja se soveltuu sekä pieniin että suuriin projekteihin.

underleverantörstjänster

Palvelut tuulivoimaloille

Etsittekö osaavaa henkilöstöä, jolla on kokemusta tuulivoimaloiden parissa työskentelystä? Tarjoamme toimialan kokonaispalvelut aina leikkaamisesta ja hitsaamisesta ketjujen irrottamiseen kuormasta, tuuliturbiinin osien pesuun ja jääntorjuntaan. Jäätä poistava höyrylaitteemme sopii myös rakennustyömaille ja teollisuuteen.

Toteutamme projekteja ympäri Suomen, ja työskentelemme myös Ruotsissa.

vindkraftverk
Andra tjänster

Muut henkilöstö­ratkaisut

Löysitkö etsimäsi? Jos et, ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeenne ja mahdollisuutemme löytää henkilöstöä, jolla on yrityksellenne sopiva osaaminen ja profiili.

Referenssit

Yhteydenotto

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä, tai ota suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

    © 2024 Canko Ab Web design: Wikström Media