Övriga tjänster

Övriga tjänster

Canko bemanningstjänst erbjuder flexibla och kostnadseffektiva personallösningar. Vi är specialiserade på personaluthyrning till byggbranschen och till företag som gör glasfiberarbeten, men via oss hittar du yrkeskunniga experter också inom andra branscher. 

Vi hjälper dig hitta rätt person till rätt arbetsuppgifter!

Våra underleverantörstjänster

Saknar du både utrymme och resurser för att genomföra ett projekt? Med hjälp av vår yrkeskunniga personal och moderna produktionsutrymmen kan vi utföra projekt som ni inte har utrymme eller resurser till.

Produktion

Vår egen produktionshall finns på Vidmossen i Larsmo. Den 912 m² stora hallen har rätt brandklass för glasfiberproduktion och lämpar sig för både mindre och större projekt.

underleverantörstjänster

Tjänster för vindkraftverk

Söker ni kunnig personal som har erfarenhet av att arbeta med vindkraftverk? Vi erbjuder helhetstjänster på området, allt från att kapa, svetsa och ta bort kedjor på lasten till att tvätta och utföra anti-icing på vindkraftskomponenterna. Vår ångmaskin, som får bort isbeläggning, fungerar också ypperligt för byggplatser och industrier.

Vi tar oss an projekt i hela Finland och vi jobbar även i Sverige.

vindkraftverk
Andra tjänster

Andra tjänster

Hittade du det du sökte? Om inte så ta kontakt så ser vi över era behov och våra möjligheter att hitta personal med rätt kompetens och profil.

Referenser

Kontakt

Har du frågor eller offertförfrågningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller kontakta oss direkt via telefon eller e-post.
    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

    © 2024 Canko Ab Web design: Wikström Media